Paloma Development - lopeta soutaminen, käynnistä moottori

Jäsenyys, jonka avulla käynnistät itsetuntemuksen moottorisi ja kasvat!  

Paloma Development -yhteisöön julkaistaan uutta herättelevää sisältöä kuukausittain. Liittyessäsi jäseneksi pääset heti sukeltamaan kyseisen kuun materiaaleihin, voit osallistua livewebinaariin ja käydä läpi myös vanhoja sisältöjä, joista hyödyt itsetuntemuksen syventämisen matkallasi.

Teemat käsittelevät itsetuntemusta, kehitystä ja kasvua. Asiantuntijavieraina kuullaan alojensa huippuja. Jo käsiteltyjä teemoja (joiden materiaalit saat käyttöösi) ovat muun muassa pelkojen kohtaaminen, vaativuus itseä kohtaan, anteeksi antaminen, keskustelun voima ja hengittäminen. Lisäksi saat lahjana neljä verkkokurssia: Ihmisten erilaisuus, Pelko pois - kohti rohkeaa kohtaamista, Omien pimeiden puolien tunnistaminen ja Kaikki lähtee itsensä johtamisesta. 

Jäsenyytesi sisältää: 

  • Pääsyn kaikkiin kuukausittain julkaistaviin luentoihin ja lisämateriaaleihin,  pohdintatehtäviin sekä lukusuosituksiin
  • Livewebinaareihin osallistumisen 
  • Mahdollisuuden keskustella ja oppia yhdessä yhteisön kanssa
  • BONUS-MATERIAALIT:  4 verkkokurssia (arvo yli 400€) 

Paloma Development -yhteisön valmentajina toimivat psykologi Ilona Rauhala ja coach Ira Lange.

Rahat takaisin takuu! Saat rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostostasi, mikäli huomaat ettei itsetuntemuksen matka ollutkaan sinun juttusi. Ilmoitat vain siitä meille. Voit lisäksi perua jäsenyytesi ennen seuraavan eräpäivän alkamista milloin vain. Sinulla on pääsy aineistoihin niin kauan kuin olet jäsenenä.

Vaihda jäsenyysvaihtoehtoa

299€ vuodessa! Säästä 16%!

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään