OK5 Johda -

jotta sinä onnistut!

Johtajana haluat saada ihmiset työskentelemään motivoituneesti yhteisten tavoitteiden eteen ja varmistaa onnistumisen.

 

Liity jäseneksi!
 

OK5 Johda -jäsenyyden avulla johtajana kehittyminen on tehokasta ja jatkuvaa!

Olemme auttanut pitkän valmennusuramme aikana lukuisia avainhenkilöitä, esimiehiä ja johtajia onnistumaan tehtävissään ja viemään läpi haastavia muutoksia. Nyt tuomme tärkeimmät opit sinulle helposti saatavaan muotoon. Liity mukaan! 

Lähde mukaan nyt!

Jäsenyytesi sisältää:

Johtajille suunnattuja asiantuntijasisältöjä

Videosisällöillä keskustelemme erilaisista johtamisen ajankohtaisista teemoista. Mukana on  kokeneita asiantuntijoita ja johtajia, heidän kirjavinkkejään sekä tärkeimpiä näkökulmiaan ja ideoitaan esihenkilönä ja johtajana onnistumiseen. 

 

Kirjanurkkaus 

Senior Executive Coach Jarmo Manner esittelee kirjanurkkauksessa mielenkiintoisia kirjoja johtamiseen ja organisaation kehittämiseen liittyen, ja nostaa niistä sovellettavia näkökulmia johtajien ja esihenkilöiden arkeen. Lisäksi saat kirjavinkkejä itsetuntemuksesi ja vuorovaikutustaitojesi kehittämiseen.

Johtajille suunnatut verkkokurssit

Jäsenyys sisältää oikeuden Ilona Rauhalan verkkokursseihin, joista osa on tehty yhdessä PsM Makke Leppäsen kanssa. Mukana tulevat verkkokurssit ovat Johda ihmistä sekä Ilmapiirin johtaminen.

Luentoja johtajana ja ihmisenä kasvamiseen

Asiantuntijaluentoja itsentuntemuksesta, omien kyvykkyyksien ja taitojen kehittämisestä ja henkilökohtaisesta kasvusta. Johtajana kasvaminen lähtee aina itsetuntemuksesta ja sen kautta muiden laadukkaammasta kohtaamisesta! 

OK Kasva ja OK5 Vaikuta -jäsenyydet

OK5 Johda -jäsenä saat pääsyn OK5 Kasva ja OK5 Vaikuta jäsenyyksiin laajoine sisältöineen. OK5 Kasva -sisällöt keskittyvät itsetuntemuksen kehittämiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun. OK5 Vaikuta on laaja verkkokurssikokonaisuus, joka tähtää valmentavan keskusteluotteen omaksumiseen ja parempiin vuorovaikutustaitoihin, jota tarvitset johtajana.

Muun muassa näitä teemoja käsittelemme 

Valmentava johtaminen

Miten sovellan valmentavaa keskusteluotetta osana esimisroolia?

Voittajaryhmän valmentaminen

Miten luon ryhmään keskinäisen sparraamisen kulttuurin?

Vaikeiden tilanteiden kohtaaminen

Miten ottan puheeksi vaikeita asioita ja johdan haastavia erityistilanteita?

Vaikuttamisen psykologiaa

Miten löydän oikeat vaikuttamisen keinot organisaatiossani ja johdan ihmisten asennoitumista muutosten keskellä?

Yksi päätös voi muuttaa kaiken

- NYT on paras aika kasvaa johtajana!

Liity mukaan ja pääse käsiksi sisältöihin, jotka auttavat sinut uudelle tasolle johtajana.

Liity nyt ja peru jäsenyytesi silloin kun haluat!

Liity mukaan ja aloita johtajana kehittyminen!

Tukenasi Ilona Rauhala ja Ira Lange

Paloma Development -jäsenyyde valmentajana toimii Ilona Rauhala

Ilona Rauhala on laillistettu psykologi, joka on tehnyt töitä työelämän ja organisaatioiden kehittämisen parissa 23 vuotta, toiminut johtajien ja asiantuntijoiden ajattelukumppanina ja valmentajana. Ilona on urallaan valmentanut satoja johtajia ja avainhenkilöitä kehittymään ja onnistumaan omassa asemassaan. OK5 Johda -jäsenyyden myötä pääset käsiksi menestyksen resepteihin edullisesti ja tehokkaasti! sivuilta www.ilonarauhala.fi sekä www.palomacorento.fi

Ira Lange on toiminut työelämän ja organisaatioiden kehittämisen parissa yli 25 vuotta ja toiminut sekä johtajana ja valmentajana mm. finanssialalla. Ira toimii Suomessa, Baltiassa sekä Saksassa johdon coachina ja johtamistaitojen kehittäjänä. Iran erityisosaamista ja kiinnostuksen kohteita ovat mielen mekanismien toiminta ja rohkeusorientaatio. Iran kurssit ovat rakentuneet pitkäaikaisesta henkilökohtaisesta kokemuksesta sekä jatkuvista eri kulttuuritaustaisten johtajien ja asiantuntijoiden ja kollegoiden kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta. Löydät lisää Irasta www.qmotion.fi.

”Resting in uncertainty releases the power of creativity”

Miksi OK5 Johda?

Johtajana kehittyminen on ihmisenä kasvamista. Ihmisenä kasvamiseen liittyy kaikki elämän osa-alueet fyysisestä kunnosta mielen ja sosiaalisten suhteiden hyvinvointiin. Johtaminen on uskallusta olla näkyvä, kykyä ja taitoa vaikuttaa yksilöön ja systeemiin. 

Henkilökohtainen kasvu ja johtajana kehittyminen on laaja ja monipuolinen kokonaisuus, jossa tärkeintä on oppia pitämään oman elämän kokonaisuus tasapainossa ja rakentaa itselle hyvien ajattelukumppaneiden verkosto.

Jos jäät odottamaan, että panostat kehittymiseen sitten kun sinulla on aikaa, sitä aikaa ei koskaan tule. OK5 Johda tekee kehittymisestä päivittäisen rutiinin.

Miten kehittyminen ja kasvaminen tapahtuu?

Kaikkein tärkeintä on ymmärtää kehittymisen ja kasvamisen pitkäjänteinen luonne. Pikaratkaisut ja kikat eivät kanna, jos perusta itsetuntemuksen ja itsesäätelyn osalta ei ole kunnossa. Muutokset, muuttuminen, oppiminen ja kehittyinen haastavat aina katsomaan itseä kokonaisvaltaisesti: sitä mikä minussa on hyvää ja vahvaa, mutta myös sitä, mikä on pimeää  ja epärakentavaa. On tärkeä oppia havainnoimaan itsen erilaisia puolia ja löytää keinoja tuoda itseä optimaaliseen mielentilaan.

Auttaakseni ja tukeakseni sinua tällä matkalla, olemme luoneet OK5 Johda -jäsenyyden. Jäsenyys sisältää kokonaisvaltaisesti eri johtamisen kehittämisen osa-alueet videoiden ja tehtävien muodossa. Kehittymisesi tueksi saat pääsyn OK5 Kasva ja OK5 Vaikuta -sisältöihin.  

Pääset sisältöihin helposti käsiksi missä tahansa, sinulle sopivana aikana!

Jäsenyysvaihtoehdot

OK5 Johda kuukausijäsenyys

119€/kk

sis. alv

OK5 Johda -jäsenyys sisältää asiantuntijaluennot, webinaarit, verkkokursseja, tehtäviä ja paljon muuta. Kuukausijäsenyys ilman sitoumuksia - lähde mukaan nyt!

Liity jäseneksi

OK5 Johda vuosijäsenyys

69€/kk

Maksu kerran vuodessa, 828 € / vuosi, sis. alv

OK5 Johda -jäsenyys sisältää asiantuntijaluennot, webinaarit, verkkokursseja, tehtäviä ja paljon muuta. Vuosittaisella jäsenyydellä säästät 40% - lähde mukaan nyt!

Liity jäseneksi

Liittymällä mukaan 

saat pääsyn kolmelle verkkokurssille (arvo yli 1300€)

Ihmisten erilaisuus verkkokurssi. Ilona Rauhalan verkkokurssi.
Johda ihmistä

Kuusi tuntia sisältöä psykologisista ilmiöistä, joita jokaisen johtajan ja esimiehen on hyvä ymmärtää osana johtamistyötä: voittajaryhmän valmentaminen ja omien pimeiden puolien ymmärtäminen.

Liity jäseneksi
Omien pimeiden puolien tunnistaminen verkkokurssi. Ilona Rauhalan verkkokurssi.
Ilmapiirin johtaminen

Ilmapiirillä on suora yhteys ihmisten aikaansaamiseen ja suoritumiseen. Kuudessa modulissa avaan perusasiat, joiden ymmärtämisen avulla jokainen voi kehittyä ilmapiirin johtamisessa.

Liity jäseneksi
Omien pimeiden puolien tunnistaminen verkkokurssi. Ilona Rauhalan verkkokurssi.
Pelko pois - kohti rohkeaa johtamista

Ilmapiirillä on suora yhteys ihmisten aikaansaamiseen ja suoritumiseen. Kuudessa modulissa avaan perusasiat, joiden ymmärtämisen avulla jokainen voi kehittyä ilmapiirin johtamisessa.

Liity jäseneksi

Ostamalla OK5 Johda -jäsenyyden hyödyt myös OK5 Kasva -verkkojäsenyyden sisältöistä. 

OK5 Kasva -verkkojäsenyys tarjoaa kaikki materiaalit, mitä tarvitset itsetuntemuksesi parantamisen ja henkilökohtaisen kasvusi tueksi.

Jäsenenä saat käyttöösi kuukausittain uutta puhuttelevaa sisältöä keskeisten kasvuasi tukevien teemojen ympäriltä, asiantuntijavieraiden oppeja, harjoituksia, lukuvinkkejä sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden yhteisön jäsenten kanssa.

Ostamalla OK5 Johda -jäsenyyden, saat myös kattavan OK5 Vaikuta -verkkokurssikokonaisuuden, joka auttaa sinua kehittämään kekustelutaitojasi ja luomaan laadukkaampia kohtaamisia ja yhteyttä.

Miksi kohtaamiset ja keskustelut ovat usein aika laaduttomia? Joku vetää herneen nenään, yksi ei sano mitään ja palaverin jälkeen kysellään toistuvasti, että mistä me oikein puhuttiinkaan – sovittiinko me jotakin? Kuvittelet, että jostakin on sovittu – kotvasen kuluttua huomaatkin, ettei sitoutumista sovittuihin asioihin ollutkaan. Mitä tässä oikein tapahtuu?

Mallia on testattu aina perhepiireistä suuryrityksiin, joissa monissa sitä käytetään dialogisena ohjenuorana.

OK5 on kohtaamisen luotilanka – laadukkaasti maaliin!  

Oikeita ihmisiä, oikeita tuloksia

Taru Salo, Henkilöstöjohtaja, Destia

"Meille on tärkeätä, että johtaminen on ihmislähtöistä ja vastaa tämän päivän työelämän haasteisiin. Valmentava johtaminen -valmennuksen avulla otimme johtamiskyvykkyydessä hypyn eteenpäin."

Tiina Mäki, hallintojohtaja

"Pidin kurssin käytännönläheisyydestä ja monipuolisuudesta. Kurssi sopii varsin moneen tarkoitukseen: valmentavan esimiestyön vahvistamiseen, coachina toimimisen hahmottamiseen sekä oman itsensä jaläheistencoachaamiseen. Minulle nämä olivat tsemppausvideoita, kannustavia hetkiä aamulla bussissamatkalla töihin. Videot soljuivat sujuvasti eteenpäin jaksosta toiseen."

Mika ja Sanna Hedman, TenniskouluHedman Oy

"Saimme ryhtiä ja tavoitteellisuutta johtoryhmän toimintaan ja nimenomaan johtoryhmän palavereihin. Saimme arvokkaita ideoita ja toimintamalleja ryhmänä toimimiseen ja dialogin parantamiseen johtoryhmän sisällä."

Lue lisää kokemuksia täältä

Aloita keskeisten taitojen kehittäminen

Liity mukaan OK5 Johda -jäseneksi ja aloita johtana kasvaminen tänään! Sitoutumista ei vaadita, vaan sinulla on 30 päivän palautusoikeus rahoillesi, jos et ole tyytyväinen!

Liity mukaan ja onnistu!

OK5 Oy 3321275-5
Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki
[email protected]

Laskutustiedot

© 2024 OK5 Oy