OK5 VAIKUTA – Onnistu keskusteluissa ja opi valmentavaa johtamista

 

Sovella coaching-taitoja heti! 

 

Laaduttomat keskustelut ja kohtaamiset ovat väsyttäviä ja ajan tuhlausta!  

 

Ihmisten väliset ongelmat tiivistyvät yhteen asiaan – huonoihin ja laaduttomiin vuorovaikutustaitoihin  

Laaduttomasta vuorovaikutuksesta seuraa:

 • toistemme välttely 
 • virheellisten tulkintojen tekeminen toisistamme – uppoamme vielä syvempään suohon vuorovaikutustilanteissa 
 • jatkuvat ohiajot – emme kohtaa emmekä näe mitä toinen haluaa aidosti sanoa ja mihin itseasiassa yhdessä pyrimme  
 • jäämme jumiin emmekä pääse eteenpäin  
 • olemme enemmän tai vähemmän ärtyneitä ja turhautuneita 

Jos haluat muuttaa nämä asiat elämässäsi, on OK5 keskustelun syväkurssi sinulle.  

Syvyyttä kohtaamisiin keskustelu- ja valmennustaidoilla

 

 OK5 on sinulle, joka haluat käytännönläheisiä oppeja coaching-taitojen hyödyntämiseen kaikissa keskusteluissa

 OK5 on sinulle, joka olet kyllästynyt laaduttomiin keskusteluihin – kerta toisensa jälkeen kysyt, mikä tässä oli pointti? Mihin oikein käytimme aikaamme? Mikä minun roolini tässä olikaan?  

 OK5 on sinulle, joka haluat vahvistaa vaikuttavuuttasi - kuvittelet, että jostakin on sovittu ja kotvasen kuluttua huomaatkin, ettei sitoutumista sovittuihin asioihin ollutkaan. Mitä tässä oikein tapahtuu?  

 OK5 on sinulle, joka et halua vain uutta metodia vaan raikasta olemisen tapaa kohtaamisissa.

 

Näytä minulle, miten starttaat keskustelun – minä näytän sinulle, miten se päättyy! 

Millainen keskustelija sinä olet?

Ainutlaatuinen OK5

Ei mikään metodi vaan astumista kohtaamisen ’matrixiin’   

 

Laatua, tehokkuutta ja syvyyttä – kohtaamisia ja keskusteluita on ja tulee aina olemaan. On turha odotella, että keskustelukumppani vihdoinkin ymmärtää lopettaa jatkuvan loukkaantumisensa, opettelee parempia vuorovaikutustaitoja kuten oikeasti kuuntelemaan tai ottamaan vastaan palautetta. Kuinka kauan aiot odotella ja ihmetellä mikseivät ihmiset ole mukana tai sano mitään? 

 ”Oltiin tehokkaita ja mentiin heti asiaan. ” Totuus – lopulta oikeastaan kukaan ei ollut virittäytynyt siihen mistä puhuttiin 

 ”Kaikki oli hiljaa ja nyökkäili, kun puhuin, kyllä ne ymmärsi.”  Totuus – yksi mietti kauppalistaa ja toinen perhettään, kolmas pohti kotona olevaa sairasta koiraa ja yksi oli vihainen puolisonsa aamukommentista.  

 ”Puhuttiin rationaalisesti ja älykkäästi. Jokainen vastasi kun kysyttiin – kyllä me tutkailtiin tätä asiaa.” Totuus – todellista spontaania keskustelua ei ollut, jakaminen oli köyhää ja sävytöntä, eikä herättänyt mitään tunteita.  

 ”Kyllä kaikki tietää miten tästä edetään, se on ihan itsestään selvää ja meillähän on jokaisella oma rooli tässä.” Totuus – tavoite ja konkreettiset askelmerkit loistavat poissaolollaan. Kukaan ei tiedä miten asiaa seurataan.  

 ”Oho, aika loppui, mutta eiks tää ollu tässä – kiitti, moi.” Totuus – kaikille jäi kehoon tyhjähkö tunne eikä kukaan oikeastaan kertonut mitään hyvää toisille tästä kohtaamista.  

Huippukeskustelu ei synny siitä, että tulet paikalle eikä hiljaa oleminen tarkoita, että kuuntelisit.  

OK5 Vaikuta on sinulle, 

 joka haluat onnistua tavoitteellisissa ja haastavissa kohtaamisissa. 

 joka haluat luoda keskusteluun syvyyttä, yhteistä innostumista ja yhteyden kokemusta sekä sitoutumista tavoitteisiin.  

OK5 Vaikuta on sinulle, 

 joka haluat onnistua kumppanisi ja lastesi kanssa – oliko arjensuunnittelu yhtä kaaosta ja lopulta kaikki päätyivät johonkin mököttämään, kun oltiin niin eri mieltä kaikesta? 

 joka johdat kokouksia ja tapaamisia – palaverin jälkeen joku kyselee; mistä me oikein puhuttiinkaan – sovittiinko me jotakin? 

 joka haluat onnistua tärkeissä neuvotteluissa ja kaupantekotilanteissa – meillä on niin hieno palvelu ja tuote, mutta miten nuo asiakkaat ei sitä tajua?  

Onnistu keskustelijana OK5 -mallia on testattu aina perhepiireistä suuryrityksiin, joissa monissa sitä käytetään dialogisena ohjenuorana.  

OK5 on kohtaamisen luotilanka – laadukkaasti maaliin!   

Valmentajinasi Ilona Rauhala ja Ira Lange

Ilona Rauhala. Coachaamiseen erikoistunut psykologi, MCC

Ilona Rauhala on valmentamiseen ja coachaamiseen erikoistunut laillistettu psykologi ja työnohjaaja. Hänellä on kansainvälisen ICF-International Coach Federationin korkein mahdollinen sertifikaatti, MCC. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus työelämän ja johtamisen kehittämisestä valmentajan, konsultin ja asiantuntijan rooleissa.

Ilona tuli tunnetuksi omaa nimeään kantavan psykologisen keskusteluohjelman ankkurina vuosina 2007-2008. Hän on puhunut lukuisissa tilaisuuksissa muun muassa psykologisen pääoman merkityksestä suoriutumiselle ja muutoksissa onnistumiselle.

Ilona on erikoistunut ylimmän johdon coachaamiseen ja vaikeiden tilanteiden kohtaamiseen. Hänen intohimonaan on auttaa johtajia tekemään työnsä hyvin.

Ilona on kirjoittanut useita työelämään sekä johtamiseen liittyviä kirjoja. Hänen uusin kirjansa on Keskustelun voima, joka ilmestyi Lokakuussa 2020 Otavan julkaisemana. Löydät Ilonasta lisää tietoa sivuilta www.ilonarauhala.fi sekä www.palomacorento.fi

OK-5 valmentaja Ilona Rauhala
Ilona on esiintynyt mm. seuraavissa medioissa

Ira Lange. Coachaamiseen ja kognitiotieteisiin erikoistunut teologi, valmentaja ja puhuja.

Hänellä on neljä eri coach -tutkintoa, joissa mukana Business Coach Executive ja Master tason koulutukset. Iralla on yli 25 vuoden kokemus työelämän ja johtamisen kehittämisestä valmentajan, konsultin ja asiantuntijan rooleissa.

Lange on erikoistunut ihmisen kognitioon ja mielenmekanismien toimintaan ja tässä kontekstissa pelot, häpeä ja syyllisyys ovat olleet erityisiä kiinnostuksen kohteita. Ira on kirjoittanut peloista ja rohkeusorientaatiosta tietokirjan ja puhunut mm. tästä teemasta Suomessa ja myös ulkomailla osana tiimien ja yksilöiden onnistumista.

Ira on coachannut niin kansainvälisten tiedeyhteisöijen johtajia kuin business osaajia eri maista. 

Ira Lange on erikoistunut ylimmän johdon coachaamiseen ja haastavien tilanteiden kohtaamiseen. Iran intohimona on auttaa ihmisiä kiinnittymään omaan voimaansa ja rohkeuteensa ja suoriutumaan työstään parhaana versiona itsestään. 

Resting in uncertainty releases the power of creativity.

Löydät Irasta lisää tietoa www.iralange.fi.

OK-5 valmentaja Ilona Rauhala

Tätä kaikkea saat ja opit  

 

Sinä - löydät uuden kohtaamisen ergonomian – levollisuutta eri tilanteisiin. 

Oivallat, että taitavalla keskustelulla pääset aina maaliin - laadukkaan keskustelun ratkaisu katsookin sinua peilistä.   

 Tuliko sinusta esimies – kyllähän tää johtaminen on muuten ihan hienoa, mutta kun nää ihmiset.  

 Ja ne vaikeat asiat - alisuoriutuminen, laiminlyönnit, asiaton käytös ja jatkuvat rikkovat vuorovaikuttamisen tyylit - miten mä sanoitan tätä ja uskallan mennä kohti? 

 Neuvotteluiden kuumat kentät – astuitko miinaan vai onnistuitko sillan rakennuksessa?  

 Coaching-taitoihisi uutta syvyyttä   

 

Mitä uutta – mikä muuttuu?  

 Opit luomaan yhteyden keskustelukumppaneihisi – muille syntyy tunne, että sinä olet läsnä – tässähän alkaa tulla läsnäolon ja sitoutumisen tunne!  

 Syvennät kuuntelusi tasoa – et räpiköi pinnalla ja jätä muihin nopean pintaliitäjän mainetta. 

 Opit tekemään to-the-point (täsmällisiä) kysymyksiä – mistä me oikein puhutaan? Mistä on tärkeä puhua juuri nyt?  

 Opit mitä on avoin ja ajattelua laajentava kysyminen – miksi ne vastaa mulle vain yhdellä tai kahdella sanalla? Noh, koska kysyt kysymyksiä metsään ajotekniikalla – eli laaduttomasti!    

 Saat käytännöllisiä työkaluja jäsentämiseen – hei mistä me päätettiin ja mitä me valittiin tehdä? Mitä seuraavaksi tapahtuu ja kuka siitä vastaa? Kävikö niin, ettei kukaan oikein tiedä milloin tähän palataan.  

 Saat konkreettisia työkaluja keskustelun arvokkaaseen sulkemiseen – oho, nyt meiltä loppu aika. Porukat katoavat linjoilta ja huoneesta kuin pierut saharaan. Laaduton loppu suorastaan leijuu ilmassa. 

 

Aivan erityisesti  

Tietoisuudessasi olet noussut uudelle tasolle keskusteluissa – ainoatakaan kohtaamista et katso enää samoin, entisin silmin. 

 Opit virittämisen fyysisen merkityksen – kohtaaminen on kehossa. 

 Opit syväkuuntelun askelmerkit – kyllä, korvat ovat koristeet – kuuntelu tapahtuu muualla.  

 Opit tutkimisen sitouttavan voiman – kyllä, aito kiinnostunut kysyminen nostaa oman innostuksesikin uudelle tasolle.  

 Opit jäsentämisen taidon – ei enää ainoatakaan kohtaamista ja palaveria, jonka jälkeen ihmetellään, että mitä seuraavaksi 

 Opit sulkemisen jaloutta – kyllä, jätät niin positiivisen jäljen toisiin, että ihmiset haluavat tulla uudestaan äärellesi.  

Ostamalla OK5 Vaikuta -kurssin pääset käsiksi OK5 Kasva -verkkojäsenyyden laajoihin ja inspiroiviin sisältöihin. 

OK5 Kasva -verkkojäsenyys tarjoaa kaikki materiaalit, mitä tarvitset itsetuntemuksen moottorin käynnistämiseen ja kasvusi tueksi yhdessä paikassa.

Jäsenenä saat käyttöösi kuukausittain uutta puhuttelevaa sisältöä keskeisten kasvuasi tukevien teemojen ympäriltä, asiantuntijavieraiden oppeja, harjoituksia, lukuvinkkejä sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden yhteisön jäsenten kanssa.

Liittymällä tänään tarjoamme sinulle kolme verkkokurssia bonuksena!

Bonus #1

Pelko pois - kohti rohkeaa kohtaamista

Konkreettiset askelmerkit rohkeaan sanoittamiseen ja epävarmuudessa lepäämiseen – kyllä, nimenomaan siinä lepäämiseen, ettei sinun tarvitse kontrolloida tai hallita mitään.

Bonus #2

Itseluottamuksen johtaminen

5 päivän Itseluottamuksen johtamisen verkkokurssi, tarjoaa sinulle kaiken olennaisen, mitä sinun tulee tietää itseluottamuksesta ja sen johtamisesta.

Bonus #3

Ihmisten erilaisuus

Ymmärtämällä ihmisten erilaisuutta onnistut muiden kanssa.

OK5 Vaikuta - Onnistu keskustelijana, ymmärrä toisia ja itseäsi ja vaikuta!

599€ sis. alv 24%

Maksa verkkokurssi kerran. Voit perua 7 päivän sisällä.

 • OK5 Vaikuta sisältää 11 osiota
 • Yli 70 videota, noin 12 tuntia sisältöä 
 • Keskusteludemot
 • Keskusteluharjoitukset
 • OK5 Kasva -jäsenyys ja materiaalit henkilökohtaiseen kasvuun ja itsetuntemukseen
 • 3 bonusverkkokurssia 
LIITY MUKAAN!

Haluatko ostaa kurssin lisenssit yrityskäyttöön? Siinä tapauksessa ole meihin yhteydessä osoitteessa [email protected].

Rahat takaisin takuu! Saat rahasi takaisin 7 päivän sisällä ostostasi, mikäli huomaat ettei itsetuntemuksen matka ollutkaan sinun juttusi. Ilmoitat vain siitä meille.     

Onnistu keskustelussa aina.  

 

Jäsenyyden sisällöt tarjoavat askelmerkit varmaan onnistumiseen! 

 

Liity mukaan vaikuttavien huippukeskustelijoiden kasvavaan joukkoon!

FAQ

OK5 Oy 3321275-5
Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki
[email protected]

Laskutustiedot

© 2024 OK5 Oy