Onnistu keskustelijana - coachaa menestykseen

Sisäistä ja kehitä valmentavan keskustelun perusperiaatteita Ilona Rauhalan verkkokurssilla Onnistu keskustelijana

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Tällä kurssilla pääset tutustumaan valmentavan keskustelun ja coachingin periaatteisiin

Mitä coachaava keskustelu tarkoittaa käytännössä?
Miten kuuntelet syvästi ja olet läsnä keskustelussa?
Kuinka luot luottamusta ja yhteyttä?
Miten annat palautetta vaikuttavasti?
Kuinka voit ohjata tavoitteissa ja niiden saavuttamisessa?

Coaching-taitojen opiskelun myötä huomaat, miten valtavasti ulottuvuuksia sisältyy toisen ihmisen kohtaamiseen. Näitä ulottuvuuksia ja kohtaamisen eri tasoja voi oppia tunnistamaan ja säätelemään. Siihen tämä valmennus on oivallinen väylä.

Onnistu keskustelijana -verkkovalmennus on erittäin monipuolinen koulutuskokonaisuus, jossa tutustutaan coachingin periaatteisiin ja vaikuttavan vuorovaikutuksen taitoihin. Kurssi antaa sinulle kattavan tietopaketin coachaavan keskustelun eri osa-alueista ja tarjoaa useita käytännön työkaluja erilaisissa keskustelutilanteissa onnistumiseen.

Kurssin avulla ymmärrät paremmin vuorovaikutuksen monia mahdollisuuksia ja sudenkuoppia. Pääset toden teolla kehittämään valmentavan keskustelun taitoja. Luot yhteyttä ja yhteistyötä.

Valmennuksen sisältö

Onnistu keskustelijana -verkkovalmennus on laaja katsaus valmentavan vuorovaikutuksen maailmaan. Kurssi sisältää yli 60 videota, joissa opastetaan coachingin periaatteisiin ja käytäntöihin useilla osa-alueilla.

Coachingin perustaitojen lisäksi valmennuksessa perehdytään mielen ja oppimisen luonteeseen, syvän kuuntelun taitoon ja palautteen antamiseen. Ilona Rauhala opettaa läsnäolon vahvistamista, kehon käyttöä yhteyden luomisessa ja luottamuksen rakentamista. Opit, miten eri tavoin kysymyksiä voi esittää. Huomaatko, millaista kieltä käytät ja miten se vaikuttaa tilanteeseen? Kurssilla käydään myös läpi tavoitteiden asettamisen periaatteita ja aikaansaamisen psykologiaa.

Kurssin sisältö noudattelee pääpiirteissään viisiosaista runkoa: virittäytyminen, kuuleminen, tutkiminen, jäsentäminen ja sulkeminen. Tämä sama runko toimii myös hyvän coaching-keskustelun runkona.

Onnistu keskustelijana auttaa sinua sisäistämään valmentavan keskustelun perusperiaatteet ja coachaamaan menestykseen!

ALOITA TÄNÄÄN!

Kurssi sisältää:

12 osiota - 60 videota - 11 tuntia

Onnistu keskustelijana -verkkokurssi on laaja kokonaisuus, joka sisältää 60 videota yli 11 tuntia videomateriaalia.

Coaching demot ja harjoitukset

Kurssi sisältää viisi coaching-demonstraatiota, joiden lisäksi osioiden yhteydessä on harjoituksia, jotka auttavat sinua käsittelemään oppimaasi.

ALOITA KURSSI NYT!

Valmentajana Ilona Rauhala

Coachaamiseen erikoistunut psykologi, MCC

Ilona Rauhala on valmentamiseen ja coachaamiseen erikoistunut laillistettu psykologi ja työnohjaaja. Hänellä on kansainvälisen ICF-International Coach Federationin korkein mahdollinen sertifikaatti, MCC. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus työelämän ja johtamisen kehittämisestä valmentajan, konsultin ja asiantuntijan rooleissa.

Rauhala tuli tunnetuksi omaa nimeään kantavan psykologisen keskusteluohjelman ankkurina vuosina 2007-2008. Hän n julkaissut kuusi tietokirjaa, joista uusin ’Keskustelun Voima’ ilmestyy lokakuussa Otavalta. Rauhala on puhunut lukuisissa tilaisuuksissa muun muassa psykologisen pääoman merkityksestä suoriutumiselle ja muutoksissa onnistumiselle.

Ilona Rauhala on erikoistunut ylimmän johdon coachaamiseen ja vaikeiden tilanteiden kohtaamiseen. Hänen intohimonaan on auttaa johtajia tekemään työnsä hyvin.

Ilona on kirjoittanut useita työelämään sekä johtamiseen liittyviä kirjoja. Hänen uusin kirjansa on Keskustelun voima, joka ilmestyi Lokakuussa 2020 Otavan julkaisemana. Löydät Ilonasta lisää tietoa sivuilta www.ilonarauhala.fi sekä www.palomacorento.fi

Ilona on esiintynyt mm. seuraavissa medioissa

Usein kysytyt kysymykset

Ilmoittaudu mukaan kurssille ja aloita valmentajana kehittyminen!

Älä odota enää, vaan vie keskustelusi uudelle tasolle ilmoittautumalla verkkokurssilleni!

ILMOITTAUDU MUKAAN!