OK5 KASVA -verkkojäsenyys ja yhteisö

 Itsetuntemuksesta lähtee kaikki

Kokeile nyt 14 päivää maksutta

Verkkojäsenyys sinulle kun haluat kehittyä, kasvaa ja kukoistaa. Haastamme sinut pohtimaan omia valintojasi, löytämään omat päämääräsi ja omistamaan elämäsi siten, että se tuntuu SINUN elämältäsi. 

OK5 Kasva -verkkojäsenyys tarjoaa kaikki materiaalit, mitä tarvitset itsetuntemuksen syventämiseen ja kasvusi tueksi yhdessä paikassa.

Jäsenenä saat käyttöösi puhuttelevaa sisältöä keskeisten kasvuasi tukevien teemojen ympäriltä, asiantuntijavieraiden oppeja, harjoituksia, lukuvinkkejä sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden yhteisön jäsenten kanssa.

Valmentajinasi toimivat Vuoden coach 2022 -tunnustuksella palkittu psykologi Ilona Rauhala ja rohkeuteen erikoistunut coach Ira Lange

Kokeile 14 päivää maksutta!

OK5 Kasva -jäsenyys on hyvä vaihtoehto tai lisä matkallasi parempaa itsetuntemusta, kasvua ja kukoistusta kohti! 

Olemme rakentaneet itsetuntemuksen temaattisen ohjelman kaiken osaamisemme ja kokemuksemme pohjalta, ja olemme valtavan innoissamme siitä, mitä olemme saaneet sinulle tehtyä. 

Tule mukaan – turn your mess into message. 

 

Matkaoppainasi Ilona Rauhala ja Ira Lange

Ilona Rauhala. Olen laillistettu psykologi ja pitkälle pätevöitynyt valmentaja. Olen tehnyt pitkän ja monipuolisen uran valmentamisen parissa, päätyönäni työelämän ja organisaatioiden kehittäminen sekä johtajien henkilökohtainen coachaaminen.

Olen harrastanut itsetuntemuksen äärellä olemista ja henkilökohtaista kasvua lapsesta saakka ja haluan tuoda osaamiseni mahdollisimman monen käyttöön helposti saatavaan muotoon.

Löydät minusta lisää tietoa sivuilta www.ilonarauhala.fi 

Ira Lange. Olen TM ja pitkälle pätevöitynyt ammatticoach, valmentaja ja puhuja. Olen erikoistunut mielenmekanismien toimintaan – erityiskiinnostuksinani pelon ja rohkeuden tematiikat. Olen tehnyt yli 25 vuoden uran johtamisen, kouluttamisen ja valmentamisen parissa. Päätyöni on erilaisten koti- ja kansainvälisten organisaatioiden tiimien kehittäminen ja johdon coachaaminen. 

Tietoinen ihmisenä kasvaminen ja itsetuntemuksen syventäminen on minulle elämäntapa – silloinkin kun se on vaikeaa.

Löydät minusta lisää tietoa sivuilta www.iralange.fi

Olen itsetuntemuksen matkallani saanut OK5 Kasva -yhteisön webinaareista ja materiaaleista hyvät matkaeväät, jotka ravitsevat minua vielä pitkään. Matka, johon todellakin kannattaa panostaa, jos haluat kasvaa ja elää vieläkin merkityksellisempää elämää!  

Olen kirkastanut elämäntehtävääni ja saanut työtäni tukevia, hyviä näkökulmia vuorovaikutukseen liittyen. On ollut ilo oppia ja ihmetellä elämää ja itseään. Yhteisön avulla olen selkeyttänyt sitä, kuka olen ja keneksi haluan kehittyä. Iso kiitos

Jarna Tanskanen, liiketoimintapäällikkö ja business coach

 Mikä olisi parasta mitä itsesi syvä tunteminen toisi elämääsi?

Miksi tämä yhteisö? 

Kasvu ja itsetuntemus ei tapahdu sokerikuorruttamalla vaikeita faktoja, tekosyiden taakse piiloutumalla tai uudelle kehittämisen kurssille osallistumalla, missä ammattijargon vaivuttaa uneen fiksummankin. 

Olemme olleet jumissa, ahdistuneita ja tiedämme mitä se tarkoittaa, kun kuvittelet leipovasi pullaa, ja uunista tuleekin mutakakku. Olemme kokeneet suuria epäonnistumisia ja pettymyksiä ja juuri siitä syystä olemme luoneet tämän jäsenyyden inspiraatioksi ja avuksi sinulle. 

Tämä on meiltä sinulle, joka olet kyllästynyt itsesi ohittamiseen ja unohtamiseen. Ehkä olet kysynyt itseltäsi "mihin tämä elämä minua kutsuu?" Jäsenyyden sisällöt tukevat kasvuasi eri elämäntilanteissa. 

Jäsenyyden sisällöistä ja yhteisön opeista saat uusia näkökulmia matkallesi! 

Investoimme itse vuosittain n. 10.000 euroa omaan itsetuntemuksen syventämiseen ja henkilökohtaiseen kasvuumme!  

Jäsenyyteesi sisältyvät materiaalit 

Kun liityt nyt saat kaiken tämän

 

OK5 Kasva -yhteisön käytössä on laajat, teemoittain jaotellut materiaalit. Liittyessäsi jäseneksi pääset käymään läpi jäsenyyteen liittyviä sisältöjä haluamassasi järjestyksessä. Kaikki käsittelemämme teemat tukevat sinua itsetuntemuksen syventämisen ja kasvun matkallasi. Sisällöt on jaoteltu temaattisesti - poimi tilanteeseesi sopivat. Saat uusia oivalluksia ja pääset harjoittelemaan oppeja myös käytännössä.  

 

Jäsenyys sisältää laadukasta sisältöä seuraavista teemoista:

Itsetuntemus

Tavoitteet ja aikaansaaminen

Ihmissuhteet ja yhteys

Tunteiden ymmärtäminen

Kehollisuus

Mieli ja tajunta

Mielentäminen

Pettymysten yli

Parisuhteen logiikka

Tämä uuden tyyppinen valmennusmuoto yhdistettynä yhteisöön on ollut erinomainen ja kekseliäs innovaatio! Koen, että Ilona ja Ira ovat itse aidon innostuneita ja motivoituneita kaikista näistä asioista, ja se innostus tarttuu!

Kaikki materiaali on ollut korkeatasoista ja innostavaa. Erityisen koskettavaa on ollut omakohtaisuus ja avoimuus, mikä kulttuurissamme on edelleen vierasta ja liian vähäistä. Jakaminen ja vertaistuki, sen oivaltaminen ettei ole ainoa, on ollut itselleni suuri lahja tunteen tasolla. Lisäksi arvostan suuresti saamaani todella arvokasta tietoa.

SYDÄMELLINEN KIITOS!

Päivi Rissanen, sosiaalipsykologi, työyhteisösovittelija, ammattimuusikko, väitöskirjatutkija (TaiY)

Tätä kaikkea saat

Uusia kulmia - ei väsyttäviä itsestäänselvyyksiä
 • Kokeneiden asiantuntijoiden luentoja.
 • Ajatteluasi ja uskomuksiasi haastavia pohdintatehtäviä ja lukusuosituksia.

Opit jokaisesta sisällöstä jotakin uutta itsetuntemuksen syventämisestä. Pääset etenemään juuri sinulle itsellesi sopivin askelin. Yhdestä asiasta voit olla varma – alat katsella ja keskustella itsesi kanssa uudella tavalla.

Yhteisön
 • OK5 Kasva -yhteisön jäsenenä et ole kasvussasi yksin – saat yhteisön.
 • Keskustele, jaa ajatuksiasi ja kysy kysymyksiä. Tai ole vain tutkimusmatkalla itseesi.
 • Pääset halutessasi mukaan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa sinulla on mahdollisuus osallistua keskusteluun muiden kanssa.

Avasimme palvelumme syyskuussa 2020 ja 9 kuukaudessa itseluottamuksen johtamisen verkkokurssille oli liittynyt yli 20.000 jäsentä!

Innokkaimmat ovat jo mukana OK5 Kasva -yhteisössä syventämässä kasvuaan!

Opit, ettei oma ajattelu kehity hämärässä nurkkahuoneessa itsekseen – me kasvamme yhteydessä toisiin – tässä yhteydessä syvenee myös itsetuntemus.

Tämä yhteisö muuttaa ajatteluasi!  

2 verkkokurssia - lahja sinulle!
 • Bonuskurssit – ei vatuleerausta, vaan kunnon startti itsetuntemuksen matkalle otteella, joka vie eteenpäin!
 • Kovatasoista sisältöä täynnä rakennusmateriaalia oman itsetuntemuksen perustuksia varten. Ota koppi!  
Pohdintatehtäviä - juuri sopivaa mielenkutitusta
 • Pohdinnassamme tapahtuu paljon laadutonta ajelehtimista – monenlainen tattiotsainen oleminen ja eläminen johtuu juuri tästä.
 • Ärsytämme ja haastamme sinua tietoiseen pohdintaan vaikeidenkin asioiden äärelle.
 • Jäsennät oppimaasi ja pääset heti soveltamaan asioita arkeen.
 • Emme jymähdä pinnalle – autamme sinua syvemmälle – tämä johtaa tekoihin ja toimintaan.
 • Tartu pohdintoihin – huomaat, että olemisessasi ja ajattelussasi alkaa tapahtua uutta.

Opit uusia ajattelun taitoja sen lisäksi, että hyödyt tietoisesta pohdinnasta itsetuntemuksen äärellä.

Sinua ei enää kiinnosta mitä siellä kollegan tai naapurin elämässä tapahtuu – kiinnostut syvemmin siitä, mitä sinussa tapahtuu.

Lukusuosituksia

Sanonta, lukeminen kannattaa aina on kuin sanoisi, syöminen kannattaa aina. Ei kannata! Suosittelemme sinulle lukemisia, jotka ovat hengen ja sielun ruokaa – syvennät kasvuasi ja lisäät ymmärrystäsi erilaisista itsetuntemuksen teemoista. 

 Hinnoittelemme asiakkaillemme työmme 500 €/h periaatteella ja meillä on mahdollisuus työskennellä vain rajatun porukan kanssa. Tämä jäsenyys on sinulle vain 300 € vuodessa! 

 Saat käyttöösi meidän yhteensä yli 50 vuoden kokemuksen ja osaamisen 30 eurolla kuukaudessa

Alle 1 € / päivä!

Liity mukaan!

OK5 Kasva kuukausijäsenyys

29,90 €/kk

Kokeile nyt 14 päivää maksutta!

 • Asiantuntijaluennot
 • Webinaarit
 • Verkkokurssit
 • Tehtävät
 • Keskusteluyhteisö
LIITY JÄSENEKSI!

OK5 Kasva vuosijäsenyys

24,90 €/kk

Vuosittainen laskutus, 299 €/vuosi

 • Asiantuntijaluennot
 • Webinaarit
 • Verkkokurssit
 • Tehtävät
 • Keskusteluyhteisö
 • 2 kuukautta ilmaiseksi!
LIITY JÄSENEKSI!

Liittymällä tänään tarjoamme sinulle bonusverkkokurssit:

Bonus #1

Ihmisten erilaisuus

Kaikki nyökyttelevät erilaisuudesta puhuttaessa, mutta kun se näkyy arjessa, yhtäkkiä kaikki onkin hankalaa!

Opit miten erilaisuutta voi oikeasti hyödyntää ja siitä iloita – kyllä myös omasta erilaisuudestasi!

Bonus #1

Pelko pois - kohti rohkeaa kohtaamista

Konkreettiset askelmerkit rohkeaan sanoittamiseen ja epävarmuudessa lepäämiseen – kyllä, nimenomaan siinä lepäämiseen, ettei sinun tarvitse kontrolloida tai hallita mitään.

Bonus #3

Omien pimeiden puolien tunnistaminen

Pimeä puoli ei ole niin pimeä kuin kuvittelet! Opit pitämään vahvuudet vahvuuksina ja tunnistamaan tilanteita, joissa vahvuus voi kääntyä pimeydeksi.

Bonus #2

Itseluottamuksen johtaminen

 5 päivän Itseluottamuksen johtamisen verkkokurssi, tarjoaa sinulle kaiken olennaisen, mitä sinun tulee tietää itseluottamuksesta ja sen johtamisesta.

Olen oivaltanut tänä vuonna monta hyvää ja itseä vapauttavaa asiaa olemalla mukana tässä yhteisössä. Henkilökohtaisessa elämässä on tapahtunut valtavia muutoksia.  

Olen saanut kylmiä väreitä kuunnellessani Ilonan ja Iran keskusteluja. Kylmät väreet olivat minulle merkki itseä koskettavasta asiasta. Inspiroidun teidän tavasta olla läsnä ja puhua asioista. Syvemmät teemat ovat herättäneet tunteita hyvällä tavalla.

Marjut Nupponen

FAQ

Tämä on sinulle, joka haluat oikeasti tuntea itsesi etkä enää jaksa jaaritella ja pettää itseäsi kaiken maailman tekosyillä. 

OK5 Kasva kuukausijäsenyys

29,90 €/kk

Kokeile nyt 14 päivää maksutta!

 • Asiantuntijaluennot
 • Webinaarit
 • Verkkokurssit
 • Tehtävät
 • Keskusteluyhteisö
LIITY JÄSENEKSI!

OK5 Kasva vuosijäsenyys

24,90 €/kk

Kertamaksu vuodeksi, 299€

 • Asiantuntijaluennot
 • Webinaarit
 • Verkkokurssit
 • Tehtävät
 • Keskusteluyhteisö
 • 2 kuukautta ilmaiseksi!
LIITY JÄSENEKSI!

Rahat takaisin takuu! Saat rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostostasi, mikäli huomaat ettei itsetuntemuksen matka ollutkaan sinun juttusi. Ilmoitat vain siitä meille. Takuu koskee vain vuosijäsenyyden ostaneita.

OK5 Oy 3321275-5
Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki
[email protected]

Laskutustiedot

© 2024 OK5 Oy